Retourenfilter

Omschrijving van het product

Het UDMS retourenfilter is een database waarin de retour gestuurde prospect mailstukken op fondsenwervende acties worden bijgehouden. De database bevat verschillende flags, bijvoorbeeld overleden, verhuisd, onbestelbaar en ongewenst.

Momenteel bevat de database 250.000 adressen.

Waarom UDMS retourenfilter?

Na elke mailing van een charitatieve organisatie komen er retouren binnen. Veel van de medewerkers van charitatieve organisaties voelen zich persoonlijk betrokken bij de organisatie. De retouren op een actie kunnen, zeker als ze fysiek in kratten of zakken bij de organisatie bezorgd worden, erg overweldigend overkomen.

Ook al gaat het meestal om minder dan 3% van de mailing, UDMS vindt dat toch te veel. Wij vinden dat het beter kan en willen met het UDMS retourenfilter bijdragen aan het terugdringen van onnodige retouren.

Tarieven

De ontdubbeling t.o.v. het retourenfilter is gratis, voor alle projecten die via UDMS besteld en ontdubbeld worden. Wanneer u de adressen via een andere partij dan UDMS heeft besteld kunt u ook gebruik maken van het retourenfilter. De kosten zijn dan € 5,-/1.000 ingelezen adressen met een minimum van € 400,-

Het UDMS retourenfilter wordt niet uitgeleverd aan derde partijen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Print Friendly, PDF & Email