Listbroking

In Nederland zijn honderden adressenbestanden beschikbaar om in te zetten bij prospect- of wervingsmailings. Van UDMS krijgt u een onafhankelijk advies welke bestanden het meest kansrijk zijn voor uw mailing.
Wat zijn de voordelen van het werken met UDMS als listbroker?

  1. U krijgt kosteloos advies. Ook de prijs die u betaalt voor de adressenbestanden zal niet hoger worden dan wanneer u rechtstreeks bij alle bestandseigenaren in zou kopen, aangezien een listbroker bureaukorting over de marktprijs van de bestanden ontvangt.
  2. UDMS onderhoudt nauwe contacten met alle bestandseigenaren op de markt. Via UDMS zult u altijd up-to-date zijn van ontwikkelingen in de adressenmarkt die voor uw campagnes interessant kunnen zijn.
  3. U ontvangt van UDMS per campagne een zeer overzichtelijk adressenvoorstel, inclusief responsanalyse en eventueel budget.
  4. U profiteert van meerdere financiële voordelen: omdat wij voor meerdere klanten inkopen, is het voor onze klanten mogelijk om mee te profiteren van volumeafspraken die wij met leveranciers maken. Wij onderhandelen actief met bestandseigenaren voor extra gunstige afrekencondities.
  5. Via één aanspreekpunt heeft u toegang tot alle bestanden in Nederland! Dit bespaart u een hoop tijd, want UDMS doet voor u de research, maakt respons analyses, adressenvoorstellen en responsprognoses passend binnen uw budget. Daarnaast worden de bestellingen voor u geplaatst en zorgt UDMS ervoor dat alle bestanden op tijd worden geleverd. Tevens ontvangt u de kosten voor alle adressenbestanden per campagne overzichtelijk uitgespecificeerd op één factuur.
  6. Indien u ook op ruilbasis adressenbestanden wilt inzetten dan houdt UDMS voor u de swapbalans bij. U ontvangt hiervan op regelmatige basis een uitdraai.
Print Friendly, PDF & Email